move-on är ett företag som erbjuder hälso- och prestationsutvecklings tjänster till både företag och privatpersoner.

Vårt utbud av tjänster innehåller i huvudsak tre grenar.

  • PT, gruppträning och månadscoachning inom löpning, triathlon och swimrun 

  • Företagsträning inom löpning och/eller funktionell styrka och kondition

  • Frukost/lunchföreläsning inom hälsa med tema träning, stress/återhämtning och kost 

move-on

Ökad hälsa och prestation har blivit allt viktigare teman både hos företag och individen. Många företag har idag insett vikten av att öka och bibehålla hälsan hos sina medarbetare och insett att det är en klok och lönsam investering.

Hälsosatsningar som företagsträning och föreläsning som riktar sig till hela personalstyrkan är idag avdragsgillt och är därför ett smart och ekonomiskt sätt att öka kunskap och förståelse bland de anställda vad det är för faktorer som ökar hälsan. 

Utbildning

Röster om move-on

"Katarinas träningsprogram ger mig kunskap och trygghet som får mig att utvecklas som idrottare" Ullis elitaktiv swimrunner

"Katarinas månadscoachning ger mig möjlighet att nå mina mål och samtidigt få ihop livspussel, såsom att ha två små killar. Dessutom ger Katarina mig massa positiv energi och stöd runt träningen. Jag har stort förtroende för Katarinas upplägg kring min träning." Ida Svensson Odelius löpare

Om grundaren till move-on

Det var först som trettioåring som jag började träna löpning med fokus att tävla och prestera. I och med en flytt från Lysekil till Göteborg hade jag turen att hamna i en fantastiskt löpgrupp med en mycket klok och kompetent friidrottstränare. Bland löpteknik och löpintervaller vaknade långsamt en glädje och ökad drivkraft att se hur långt jag skulle kunna nå i tider och prestation. Min "gamla" omgivning ifrågasatte ofta meningen med all min träning och frågade i flera år när jag skulle sluta springa.

Jag önskar att jag då hade kunnat säga som jag säger idag.

-"Jag kommer aldrig sluta springa och träna!" Att sätta upp kontinuerliga mål för min träning och glädjen att träna och tävla ihop med andra  är min drivkraften både till träning och i livet. Att utmana mig fysikt och lära mig nya saker är en del av min livsstil som dessutom ger mig ett starkt hjärta, en stark hjärna och en stark kropp. 

Jag brinner för att utveckla individen och gruppen/organisationen och för att dela med mig alla mina samlade erfarenhetsbaserade kunskaper ihop med akademiska kunskaper till mina adepter och kunder. Mina akademiska kunskaper ligger inom om hälsa och träning i allmänhet och även specifikt inom träning, återhämtning, fysiologi, kost och anatomi. Att få ihop träning, jobb, familj och kanske barn är inte en enkel ekvation. Jag hjälper dig eller er arbetsplats hur man kan tänka, planera och agera för att må bra och utvecklas fysiskt mot önskade mål.  Min specialitet är att skapa en tjänst utifrån dina önskemål och förutsättningar.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med mig eller boka en tid? Skicka ett mail om ditt ärende till moveon.coachning@gmail.com

Geteryggsgatan 17

416 78 Göteborg

Email: moveon.coachning@gmail.com

  • Facebook - White Circle

© 2023 by Nick Erickson Physiotherapy. Proudly created with Wix.com