Här hittar du allt move-on erbjuder. 

Företagsträning.

Ökad kondition och styrka är betydelsefullt för att skapa och öka hälsan. Att erbjuda träning är idag för företag avdragsgillt  och en klok investering att hålla sina anställda friska. Jag erbjuder företag traditionell löpträning som utgår från arbetsplatsen. Vill man ha träning som är mer inriktad på "flås" och styrka så har jag program för det med. Kontakta mig för offert.

offert

PT träning duo

Kanske ni är två personer som vill dela på en PT timme med löpskolning och teknik. Gruppantalet är fortfarande exklusivt litet och det finns utrymme för mycket fokus och reflektion på just din löpteknik.  

500 kr/pers

Workshop löpteknik 2ggr a´60min 3-6personer

Har du sprungit ett tag och skulle vilja bli mer medveten om din löpteknik och om du gör det du tror du gör med kroppen. Eller har du precis kommit igång med din löpning men det känns tungt och kantigt?  Hur skall det kännas i kroppen när den jobbar rätt och lätt? Under dessa timmar prövar vi praktiskt på olika sätt för att känna när kroppen jobbar rätt och att det skall kännas lätt. Du blir filmad med din egna telefon i slowmotion och får en snabb analys om hur det ser ut både före och efter genomgång.

495 kr

Ta träningen en nivå till med hjälp av en coach som ser till ditt bästa och dina förutsättningar. Utifrån dina mål och din vardag designar jag ett dynamiskt upplägg som passar dig. Sedan juni 2018 samarbetar jag med guided heroes där jag utför all månadscoachning. Gå in på www.guidedheroes.se och välj tjänst.

Löpgrupp "full fart" 60min start

Spring dig trött och glad tillsammans med likasinnade. Under en timma kommer vi att köra traditionell löpträning med intervaller blandat med löpteknik och styrka. 6 tillfällen och max tolv deltagare! OBS! Jag vill att man varit med i mina tidigare nybörjargrupper i löpteknik alternativ har tagit en PT-timme i löpteknik med mig innan start.

Föreläsing hälsa företag

Som en del i ert företags hälsosatsning för friska medarbetare, erbjuder jag 50 min pedagogiska temaföreläsningar inom hälsa. Förslagsvis motion/träning, stress/återhämtning, Kost - näring och energi. Maxantal 50 personer.

5 000 kr

Please reload

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med mig eller boka en tid? Skicka ett mail om ditt ärende till moveon.coachning@gmail.com

Geteryggsgatan 17

416 78 Göteborg

Email: moveon.coachning@gmail.com

  • Facebook - White Circle

© 2023 by Nick Erickson Physiotherapy. Proudly created with Wix.com