Här hittar du allt move-on erbjuder. 

Gruppträning lunch Skatås

I rådande Corona pandemi är vi många som sitter hemma och arbetar. Ergonomi är inte samma och många tappar vardagsrörelse när man inte tar sig till jobbet. Passa på träna i lite grupp på lunchen. Finns styrke och konditionsgrupper och lunchlöpningsgrupper. 

995kr / 8 veckor

Företagsträning.

 Kontakta mig för offert.

offert

PT träning eller PT duo

Vill du boka mig själv eller kanske ni är två personer som vill dela på en PT timme. Jag erbjuder både löpträning och styrketräning utomhus utifrån individuellt behov och nuläge.  

PT 700kr / PT duo 450 kr/pers

Workshop löpteknik a´60min 3-5personer Skatås motioncentral

Har du sprungit ett tag och är nyfiken hur din löpteknik ser ut. Eller har du precis kommit igång med din löpning men det känns tungt och kantigt?  Hur skall det  då kännas i kroppen när löptekniken är så effektiv som möjligt? Under detta pass prövar vi på olika sätt jobba med armar och benens position och rörelser för att få ett effektivt löpsteg. Du blir filmad med din egna telefon i slowmotion och får en snabb analys om hur det ser ut både före och efter genomgång och vad du kan fortsätta jobba på hemma. 

450 kr

Ta träningen en nivå till med hjälp av en coach som ser till ditt bästa och dina förutsättningar. Eller ta hjälp att få en struktur på din träning mot uppsatt mål. Jag utifrån alltid från dina mål och just din vardag när jag skapar träningsupplägg. Inga standard schema! Sedan juni 2018 samarbetar jag också med guided heroes.  vill du ha tillgång till deras plattform Analytics och coachning av mig så Gå in på www.guidedheroes.se och välj tjänst.

Löpgrupp "full fart" 60min Skatås Motionscentral

Passen är upplagda med uppvärmning, löpteknik/löpskolning, varierande fartträning och nedvarvning. Gruppen hålls lite så att varje deltagare får feedback varje pass på sin teknik och vad som händer när kroppen blir trött. Max tolv deltagare /grupp ! OBS! Jag vill att man varit med i mina tidigare nybörjargrupper i löpteknik alternativ har tagit en PT-timme i löpteknik med mig innan start.

Föreläsing hälsa företag

Som en del i ert företags hälsosatsning för friska medarbetare, erbjuder jag 50 min pedagogiska temaföreläsningar inom hälsa. Förslagsvis motion/träning, stress/återhämtning, Kost - näring och energi.

Maila för offert

Please reload